Máme poslední kusy Adventních kalendářů! Neváhejte s nákupem. TIP: vánoční kolekce s novinkami

Slavíme světový den štědrosti. Do pátku 3.12. zdvojnásobíme namixované dobré skutky.

Špatně se vám mixuje? Něco nefunguje? Zkuste si prosím Mixit pustit třeba v prohlížeči Edge, my to zatím opravíme. Omlouváme se!

RECEPT: Kuřecí prso se slanou kaší Adama Ondry

Slanou zeleninovou kaši Adama Ondry už dobře znáte, tentokrát jsme ji dali ochutnat našemu dlouhodobému ambasadorovi @_honzavorel_ a ten vykouzlil recept s kaší jako přílohou:

Co budeme potřebovat?

  • kuřecí prso
  • zeleninová kaše od Adama Ondry
  • sůl
  • pepř
  • kousek másla
  • tymián
  • pastyňák
  • mrkev
  • bylinky (frisé, šťovík…)
  • jus/demi glace

A postup?

Zeleninu si očistíme a uvaříme v osolené vodě al dente. Poté ji scedíme a zchladíme. Prso si osolíme a opepříme a opečeme kůží dolů, poté na pánev přidáme zeleninu a restujeme společně s masem. Až je zelenina opečená, stáhneme ji z pánve a vložíme tam máslo a tymián. Necháme zoříškovatět a pěkně v tom maso vykoupeme. Dáme do rozpálené trouby na 190°C cca 7-8 minut (záleží na velikosti masa). Kaši uvaříme podle návodu na obalu. Poté z nich pomocí dvou lžiček vytvoříme noky. Zdobíme bylinkami a přelijeme silnou omáčkou z kostí.




Zpět na všechny články

0 Komentářů k článku RECEPT: Kuřecí prso se slanou kaší Adama Ondry


Komentář

Další články

0 Košík Nahoru