Kokosovo-kakaová symfonie
Křupavé ovoce od Mixit je při zdobení vašich kuchařských děl ten nejlepší pomocník! Je vždy po ruce, nezkazí se a okamžitě udělá velkou parádu. Za tuto lahodnou inspiraci, která byla dotvořena právě s pomocí Mixit křupavého ovoce, moc děkujeme Paleoworld.
Spodní vrstva:
100 g mandlové mouky
55 g kokosového oleje
20 g kakaa
2 lžice kokosového sirupu
Vrchní vrstva:
120 g kokosového krému
60 g kvalitní čokolády
70 g (- 90g) jahodové marmelády
- Nejprve si v misce smícháme všechny ingredience na spodní vrstvu.
- Vzniklou hmotu přendáme do formy vyložené pečícím papírem a prsty rovnoměrně rozprostřeme (okraje cca o 1cm vyšší).
- Vrchní vrstva: v menším kastrůlku ohřejeme kokosový krém, přidáme nalámanou čokoládu, jahodovou marmeládu a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.
- Hotový hladký krém přelijeme do formy a dozdobíme Křupavým ovocem.
Skladujeme v lednici. Dobrou chuť!
0 Komentářů k článku Kokosovo-kakaová symfonie